Επισκευή ελαστικών

Η επισκευή ελαστικών φαίνεται μια εύκολη διαδικασία καθημερινής ρουτίνας.

Στην πραγματικότητα όμως εάν κοιτάξουμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην ασφάλεια μας τότε θ’αλλάξουμε άποψη δίνοντας περισσότερο έμφαση σ’αυτή. Αρκεί μόνο να σκεφτούμε ότι αναπτύσσοντας ταχύτητα με ένα ελαστικό το οποίο δεν έχει υποστεί σωστή επισκευή, οι δυνάμεις που αναπτύσσονται πάνω του, μπορούν να επηρεάσουν το ελαστικό στο σημείο εκείνο και να έχουμε απρόοπτες-δυσάρεστες συνέπειες.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι επισκευής ελαστικών (ψυχρή,θερμή κόλληση) οι οποίοι καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος και η ιδιομορφία της οπής, το σημείο του ελαστικού που θα πραγματοποιηθεί η επισκευή και άλλοι πολλοί παράγοντες. Όλους πρέπει να τους λάβουμε υπόψη μας ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα απαιτούμενα υλικά για μια επιτυχημένη επισκευή.

Στο κατάστημα μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επισκευή ελαστικών, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και έχουμε τα απαιτούμενα κοπτικά εργαλεία. Τέλος έχουμε παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό που αφορούν τον κλάδο της επισκευής ελαστικών, εμπλουτίζοντας έτσι περαιτέρω τις γνώσεις μας.