Ιστορία

Η Ιστορία μας αρχίζει από τη 10ετία του 1970

όπου η οικογένεια Βαρδακώστα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του αυτοκινήτου με εμπορία και service ελαστικών.

Το 1987 ο Αναστάσιος Βαρδακώστας ιδρύει νέο κατάστημα στη Χαλκίδα στην οδό 28ης Οκτωβρίου με εμπορία ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων καθώς και με παροχή υπηρεσιών όπως ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση κ.α

Το 1998 μεταφέρει το κατάστημα του σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Αρεθούσης 123 . Το κατάστημα εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, εμπορεύεται μεγάλη γκάμα σε επώνυμα ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό που παραμένει έως και σήμερα στο κατάστημα μας παρέχει άψογες υπηρεσίες στους πελάτες, αποκτώντας έτσι όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας.

Το 2011 ανοίγουμε και νέο καταστήμα το οποίο εδρεύει στην οδό Αρεθούσης και 28ης Οκτωβρίου. Σ’αυτό το κατάστημα παρέχονται ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και υπηρεσίες με τη διαφορά ότι δίνεται έμφαση και στα ελαστικά για μοτοσυκλέτες καθώς και παροχές σε τροχούς moto όπως η ζυγοστάθμιση ελαστικών moto.

Σήμερα το κατάστημα απαρτίζεται από μια έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα στο χώρο των ελαστικών, έχοντας ως απώτερο στόχο την παροχή μέγιστης ασφάλειας και αξιοπιστίας στον πελάτη. Ο  συνδυασμός των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχουμε ως πιστοποιημένο κατάστημα και ελεγχόμενο από την TUV AUSTRIA HELLAS, η εμπειρία μας μέσα από την πολυετή ενασχόληση μας με το χώρο του αυτοκινήτου και οι σπουδές μας πάνω στον τομέα της μηχανολογίας, έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας.